Friday, September 28, 2018

Chicago Köket vänder sig från ett århundrade till det andra

Byggd i början av 1900-talet var detta århundradehundrade KöksrenoveringiStockholm litet, saknat lagringsutrymme, sittplatser och matlagningszoner. Medan det hade gått igenom några kosmetiska förändringar genom åren, var det länge för sent för en större översyn och Normandie Designer Stephanie Bryant, CKD togs in för att göra jobbet.

“Husägare begärde en liten bakkåpa för rockar och skor samt mer lagringsutrymme för små apparater”, säger Stephanie. “De önskade också extra diskutrymme för att skapa sina läckra mästerverk och att tjäna familj och vänner.”

För att göra plats för dessa önskemål, behövde köket expandera. Därför utnyttjade Stephanie en liten, sluten bakgård som anslöt sig till utrymmet.

“Den här täckta verandaen omvandlades ursprungligen till ett kontor,” sa Stephanie. “Vi bestämde oss för att omvandla det än en gång, den här gången med hjälp av extra kvadratmottagning för att designa ett kök som mötte husägarens behov.”

När Köksrenovering Stockholm först gjordes var nästa fokus på apparater. Eftersom husägare älskade att laga mat, var en ångugn, extra upptagssänk och 48 “brett kylskåp införlivat.
Efter att apparaterna valdes, var det dags att klä upp utrymmet. Köket moderniserades med högglans, ramlösa vita och metalliska kolskåp. Dessutom, genom att eliminera ramen, fick husägare större tillgänglighet i skåpets inredning. Till toppen av det, inkluderade designen en slät, kakelplattor och lättanpassade kvarts bänkskivor. Handblåsta glaspendlar och roliga färgöstolar bidrog också till att få det moderna utseendet hemma.
http://xn--kksrenoveringistockholm-7kc.se/

Sammantaget är slutresultatet ett modernt utrymme som är öppet, ljust och funktionellt. Det finns flera zoner som tillåter flera familjemedlemmar att baka, burka och brygga sina specialis öl på samma gång. Ångugnen på ön och extra sänkor skapar också en mer funktionell www.köksrenoveringistockholm.se/ layout för hela familjen. Med den stora ön har familjen ett underbart nytt område för att underhålla sina gäster. Det nya utrymmet inkluderar också den begärda kappskåpet, sittplatser och apparatförvaring som de sökte.
Utrymmet har nu blivit en bekväm underhållande plats för husägare och deras vänner, där allt är väldigt lättillgängligt, funktionellt och inbjudande.
Lär dig mer om vad som går in i ett köksmodell genom att delta i ett av våra gratis, remodeling seminarier. Du kan hitta kommande datum och registrera dig här. Eller följ Normandie på Facebook och Instagram för mer designtrender, idéer och inspiration.

No comments:

Post a Comment